Miért lesz a Delion tea a jó barátod? - Delion webáruház

Miért lesz a Delion tea a jó barátod?

Leírom a saját történetemet, abból az időből, amikor rájöttem mit kéne tenni azért, hogy minden napom jó közérzetben, vidáman és energikusan teljen. Szerencsémre a családomban már tudták a gyógyírt a nálam is kialakult problémára, ez pedig a gyógytea volt. Akkor, amikor nagyszüleim elkezdték inni, háború lévén, a szükség szülte megoldás volt a gyógynövényekből történő tea alkalmazása. Szép kort megéltek mind ketten, közel 90 évet, mindvégig derűsen és aktívan élve.

 

 

A jó példa adott volt, felismerni és követni kellett. A gyógynövény ismeretet, a gyűjtést, szárítást és feldolgozást már nem igazán volt kitől ellesni, ezért lépésről lépésre, a nyomozókat megszégyenítő terepmunkával derítettük ki mit kellene tennünk. Mielőtt elkezdtem saját gyógyteakeveréket készíteni, minden héten vettem egy-egy újabb zacskó gyógyfüvet, majd vagy mert rossz íze volt, vagy mert körülményes volt az elkészítés szép lassan feledésbe merült a fogyasztása. Mire ki tudta volna fejteni a hatását, addigra elnyelte a konyha valamelyik alsó polca.

 

Tehát két lépést mindenféleképp megkívánt a gyakorlatias hozzáállás. Az első teendő, ha azt akarom, hogy jóízűen igyam a gyógyteámat, a hatóanyagok kiegyensúlyozottsága mellet a kellemes és harmonikus ízvilág. A második lépést pedig a praktikum igénye ösztönözte, amely időt és pénz takarít meg a gyógytea fogyasztójának. Ezért a gondosan válogatott gyógyfüvek keverékét egy kellően tágas, a kioldódást maximálisan támogató filterbe helyeztük. Nincs többé szénakazalnak tűnő konyhapult és fancsali képpel a teát éppen leküzdő tekintet, van ellenben a következő csésze gyógyteát már alig váró mosolygós arc. A gyógyteázás pedig a nap fénypontja, ami a felszabadult időben jó alkalmat kínál egy jó beszélgetésre a családdal, baráttokkal vagy munkatársakkal.

Még több cikk, ami érdekelhet

  • Gyulladáscsökkentő teáink

    A gyulladásos panaszok megnehezítik mindennapjainkat, legyen szó egy begyulladt fogról, torokról, vagy akár a gyomor bántalmairól. Enyhítésükre rengeteg hagyományos gyógymód létezik. Mi is igyekeztünk előállítani olyan teakeverékeket, ami csökkentheti a kellemetlen lobot, ezáltal is javítva közérzetünket.

  • A hét gyógynövénye: kamilla

    A kamilla valószínűleg a legismertebb és legkedveltebb  gyógynövényünk, amellyel egyre kevesebb helyen találkozhatsz a természetben. A gyulladáscsökkentő hatása mellett kiváló nyugtató és görcsoldó, emellett antiszeptikus és hatásáról is ismert.

Év Honlapja - Minőségi díj 2018 | SimplePay

A termékből db bekerült a kosárba!