A hét Delion teája: Kamillás teakeverék gyulladásra - Delion webáruház

A hét Delion teája: Kamillás teakeverék gyulladásra

Ismerjetek meg egy újabb Delion teát! A héten egy videóval készültünk nektek, amiben több szó esik a Kamillás teakeverékünkről. 

 

 

 

Hogy miért ezt választottuk a hét teájának?

 

Talán a Kamilla esetében a legkönnyebb kedvcsinálót írni egy gyógyteánkhoz. Nos majdnem. Mert a kamilla kellemes ízére ás aromájára biztosan emlékszik, aki valaha is megkóstolta. És örökre emlékszik rá, aki látott egy a látóhatárig elterülő kamilla mezőt.

 

De amit nem lehet szavakban kifejezni, az az illat, amit csak itt, a szikes pusztán tapasztalhat meg a kamilla virágzásakor a szerencsés kiránduló. Olyan illat ez, amely elvarázsol, eszedbe juttatja mindazt, amiért érdemes élni.

 

 

Kóstold meg te is a Kamillás teakeverékünket! Ez egyike az új teáinknak, amelyeket a ti visszajelzéseitek alapján készítettünk el, vagy nézz körül a delion.hu webáruházunkban és válaszd ki a kedvedre való keveréket! Továbbá, ha még nem tetted, nézd meg a videót, és iratkozz fel a Youtube csatornánkra, hogy elsőnek értesülj az új feltöltéseinkről!

Még több cikk, ami érdekelhet

  • Gyulladáscsökkentő teáink

    A gyulladásos panaszok megnehezítik mindennapjainkat, legyen szó egy begyulladt fogról, torokról, vagy akár a gyomor bántalmairól. Enyhítésükre rengeteg hagyományos gyógymód létezik. Mi is igyekeztünk előállítani olyan teakeverékeket, ami csökkentheti a kellemetlen lobot, ezáltal is javítva közérzetünket.

  • A hét gyógynövénye: kamilla

    A kamilla valószínűleg a legismertebb és legkedveltebb  gyógynövényünk, amellyel egyre kevesebb helyen találkozhatsz a természetben. A gyulladáscsökkentő hatása mellett kiváló nyugtató és görcsoldó, emellett antiszeptikus és hatásáról is ismert.

  • Az Év teája 2020-ban a Delionnál: az Immunrendszer gyógytea

    Hálásak és büszkék vagyunk, amiért a Delion teáit választottátok, ezért továbbra is mindent megteszünk, hogy a legjobb minőségben, a legfinomabb gyógyteát küldjük Nektek. Az elmúlt évben a legtöbben az Immunrendszer gyógyteánkat vásároltátok meg, így méltán nevezhetjük az év Delion teájának.  

Év Honlapja - Minőségi díj 2018 | SimplePay

A termékből db bekerült a kosárba!