Szállítás

Kiszállítás díjai

 

Termékeink után nem kell postaköltséget fizetni, kiszállításunk Magyarország területére INGYENES.

 

 

Szállítási tudnivalók

 

A rendelt terméket házhoz szállítással illetve PostaPontra kérhetik kedves vásárlóink.

 

 

Hogyan rendelhetek?

 

Webáruházon keresztül, a termék melletti kosárra kattintva.

 

 

 

PostaPont

 

A PostaPont egy egyedülállóan kiterjedt, országos csomagátvételi lehetőség. A cso­ma­gok 2600 postán, akár egészen apró településeken is átvehetők. A csomagok átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár szombaton is.

 

 

 

HOGYAN működik?

 

A megrendelő a rendelés során PostaPonti átvételt választ. A csomagok – a feladó választása szerint – 1 vagy 2 munkanapos kézbesítési határidővel kerülnek a postára. A címzett SMS-ben vagy e-mail-ben kap értesítést a csomagja érkezéséről.

 

Az átvételre 10 munkanapja van a címzettnek. A csomagátvételhez igazolvány vagy az elektronikus értesítés bemutatása szükséges.

 

 

Előnyei:

 

  • Bárhol elérhető
  • A csomagátvétel a napi útvonalba illeszthető, postai ügyek intézésével összeköthető
  • Nem szükséges otthon várni a csomagra

 

 

 

MOL PostaPont

 

A MOL PostaPont a MOL töltőállomáso­kon kínált csomagátvételi lehetőség. A jól megközelíthető pontokon a csomag átvétele a hét minden napján lehetséges, melyre a legtöbb töltőállomás esetén 0-24 órás időtartamban van mód.

Ez az átvételi mód már az ország 125 pontján fellelhető.

 

 

 

HOGYAN működik?

 

A megrendelő a rendelés során MOL PostaPonti átvételt választ. A csomagok – a feladó választása szerint – 1 vagy 2 munkanapos kézbesítési határidővel kerülnek a töltőállomásra.

A címzett SMS-ben vagy e-mail-ben kap értesítést a csomagja érkezéséről. Az átvételre 10 munkanapja van a címzettnek. Bankkártyás fizetés valamennyi ponton adott, a csomagátvételhez igazolvány vagy az SMS/e-mail értesítés bemutatása szükséges.

 

Előnye:

 

  • 0-24 óráig bármikor átvehető
  • Egyszerű parkolás
  • Nem szükséges otthon várni a csomagra
  • Árufizetés akár bankkártyával is

 

 

 

COOP PostaPont

 

A Coop PostaPont egy kedvező, új csomagátvételi lehetőség. A csomagok már 300 üzletben, a napi vásárlással egyidejűleg átvehetők. Csomagátvétel az üzletek nyitvatartási idejében, akár szombaton is lehetséges.

 

 

 

HOGYAN működik?

 

A megrendelő a rendelés során Coop PostaPonti átvételt választ. A csomagok – a feladó választása szerint – 1 vagy 2 munkanapos kézbesítési határidővel kerülnek a boltokba

A címzett SMS-ben vagy e-mail-ben kap értesítést a csomagja érkezéséről. Az átvételre 10 munkanapja van a címzettnek. Bankkártyás fizetés a legtöbb ponton adott, a csomagátvételhez igazolvány vagy az e-mail/SMS értesítő bemutatása szükséges.

 

Előnye:

 

  • A csomagátvétel a bevásárlással összeköthető
  • Egyszerű parkolás
  • Árufizetés – a legtöbb ponton – akár bankkártyával is

 

Év Honlapja - Minőségi díj 2018 | SimplePay

A termékből db bekerült a kosárba!