Miért fontos a megfelelő hidratálás? - Delion webáruház

Miért fontos a megfelelő hidratálás?

Miért rossz a közérzetem?


Tudjuk, hogy mennyire fontos számotokra is a jó közérzet. Sajnos mégis sokan elhanyagoljuk alapvető szükségleteiket, és nem fogyasztunk elegendő folyadékot. 

De az egészséges életmódhoz a megfelelő táplálkozás mellett ugyanolyan fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékfogyasztás is. Mivel az emberi test 50-60 %-át víz képezi, ezért a zavartalan működés érdekében folyamatos egyensúlyra kell törekednünk. Természetesen ezt nem csak vízivással tehetjük meg.

 

 

A mi álmunk a Te egészséged!

 

 

Nekünk a Delionnál az az álmunk, hogy mindenki megérezze azt az örömöt és harmóniát, amelyet a gyógytea fogyasztása okoz. Persze mondhatjátok, hogy körülményes egész nap, az otthontól távol megoldani a teázást. Nos, ez nem így van.

 

 

Mondhatnám a mai trendeknek megfelelően (szerintem fellengzősen), hogy megalkottuk a gyógyteák második generációját, de igazából csak meghallgattunk Ti véleményeiteket és ez alapján készítettük el a Napi Adagos, 3 filtert tartalmazó csomagolást, amit akárhová magaddal vihetsz. 

 

 

Persze sokkal fontosabb, hogy mi került a filterekbe. Egy igazán finom gyógynövény keverék, amely az adott problémában már bizonyítottan segített, és amelyet sokan megelőzésként is isznak. De, hogy még ízletesebb legyen raktunk bele szupergyümölcsöket, megspékelve egy jó adag rooibossal. Ellenállhatatlan, szerintetek is.

 

 

Mikor fogyasszuk a gyógyteát?


Mi azt ajánljuk, hogy reggel, délben és este is kortyoljunk el egy nagy bögrével. Ha úgy esik jobban, akkor akár hűtve is tökéletes választás szomjoltónak és mennyei itókának egyaránt. 

Eddig nem volt ilyen egyszerű magaddal vinni a szeretett teádat. De mostantól csupán zsebre kell tenned a kis csomagot, és akárhol elkészítheted az egészséges italodat. Másoknak bevált, te miért ne próbálnád ki a Delion teáit? Kattints a linkre, és válogass a webshopban gyógyteáink közül.

 

Még több cikk, ami érdekelhet

  • A tél közeledtével

    A fák lassan lehullajtják az összes levelüket. Napról napra hűvösebb van. Itt a tél. Nézzétek meg kisfilmünket, amelyet hamarosan újak követnek.

  • Melyik teák tartalmaznak koffeint?

    Vannak teák, amelyek tartalmaznak koffeint, például a zöld, a fekete és a fehér teák. Így azokban a keverékekben, amelyek a fent említett teákat tartalmazzák, érdemes a koffeinre odafigyelni. Mi a teáinkat rooibossal ízesítjük, amiről valószínűleg hallottátok már, hogy „reggel élénkít, napközben szomjat olt,  míg este segít megnyugodni”. A kérdés viszont, hogy tartalmaz koffeint?

  • Rooibosról röviden

    Gyakran kérdezitek a Deliontól, hogy miért ízesítjük a gyógyteáinkat rooibossal? Mert a kiváló íz mellett reggel energiával tölt el, napközben finom szomjoltó, este pedig megnyugtat. De mi is az a Rooibos?

Év Honlapja - Minőségi díj 2018 | SimplePay

A termékből db bekerült a kosárba!