Az Év teája 2020-ban a Delionnál: az Immunrendszer gyógytea - Delion webáruház

Az Év teája 2020-ban a Delionnál: az Immunrendszer gyógytea

Hálásak és büszkék vagyunk, amiért a Delion teáit választottátok, ezért továbbra is mindent megteszünk, hogy a legjobb minőségben, a legfinomabb gyógyteát küldjük Nektek. Az elmúlt évben a legtöbben az Immunrendszer gyógyteánkat vásároltátok meg, így méltán nevezhetjük az év Delion teájának.

 

 

Nehéz és kihívásokkal teli évet hagytunk magunk mögött, de bízunk benne, hogy 2021 jobb lesz. 2020 eleje a döbbenetről és hitetlenkedésről szólt. Nem tudtuk mit tehetünk, hova bújhatunk a járvány elől. Reméltük, hogy a modern orvostudomány majd választ ad a koronavírusra, és mielőbb véget vethetünk a betegségnek. Szerencsére a legtöbben felelősen, a közösség érdekét szem előtt tartva viselkedtek, ezért már pislákol a fény az alagút végén, közeleg a vakcina, amely véget vethet a bizonytalanságnak. Lehet hogy a világjárvány miatt vált az Immunrendszer teakeverékünk a legkeresettebbé, vagy az ízét kedveltétek meg ennyire, nem tudhatjuk biztosan. Visszajelzéseitek alapján azonban biztató, hogy a családnak, rokonoknak, barátoknak és munkatársaknak egyaránt vásároltatok belőle, igazolva, hogy a bajban összetartunk és segítjük egymást. 

 

 

 

 

Mitől különleges az Immunrendszer gyógytea keverék?

 

A másodikként fejlesztett teánk a Diabétesz után. Szerettünk volna azoknak is készíteni egy gyógyteát, akik a megelőzésre helyezik a hangsúlyt és tennének is érte. De ahhoz, hogy valaki kúra-szerűen tudjon fogyasztani egy ilyen teát, ahhoz elengedhetetlen, hogy a keverék finom legyen. Igyekeztünk létrehozni egy kellemes elegyet, amit szürcsölhetsz akár télen-nyáron, reggel, délben vagy este. (Nyáron jeges teának is kiváló, főleg egy kis citrommal ízesítve.)

 

 

 

Milyen csodás gyógynövényekből áll az Immunrendszer gyógytea keverék?


Az Immunrendszer teában megtalálható lapacho és a homoktövis kifejezetten az immunrendszert erősíti, így segítheti megelőzni betegségeket. Az echinacea (azaz kasvirág) gyulladáscsökkentő hatással bír. Megfázás esetén nyugtatja a torkot, enyhíti a tüneteket. És hogy mitől lesz finom is a teánk, nos a szuper szárított gyümölcsöktől és a harmónikus ízekért felelős növényektől. 

 

 

 

 

Mit tartalmaz az Immunrendszer havi csomag gyógytea keverék?


Az Immunrendszer teánkat havi csomagban vásárolhatod meg, ami egy havi kiszerelést jelent. Három heti adag mellé a negyedik ajándék. Minden heti dobozban 7 tasakot találsz, bennük 3 darab teafilterrel, így minden napszakban számíthatsz a Delion teára.Ha kiszámolod ez 84 db filtert jelent. Természetesen Te döntöd el milyen rendszerességgel fogyasztod a gyógyteát, de az ajánlásunk az eddig jól bevált gyakorlatot tükrözi.

 

Köszönjük az üzeneteket, amiket azután írtok, miután megkóstoljátok keverékeket. Minden visszajelzésért hálásak vagyunk, legyen az jóleső dicséret vagy építő kritika,.

Tapasztalatunk alapján, akik rendeltek tőlünk, azok rendszeres vásárlóvá vált. Reméljük a jövőben is minket választotok.

Még több cikk, ami érdekelhet

  • Gyulladáscsökkentő teáink

    A gyulladásos panaszok megnehezítik mindennapjainkat, legyen szó egy begyulladt fogról, torokról, vagy akár a gyomor bántalmairól. Enyhítésükre rengeteg hagyományos gyógymód létezik. Mi is igyekeztünk előállítani olyan teakeverékeket, ami csökkentheti a kellemetlen lobot, ezáltal is javítva közérzetünket.

  • A hét gyógynövénye: kamilla

    A kamilla valószínűleg a legismertebb és legkedveltebb  gyógynövényünk, amellyel egyre kevesebb helyen találkozhatsz a természetben. A gyulladáscsökkentő hatása mellett kiváló nyugtató és görcsoldó, emellett antiszeptikus és hatásáról is ismert.

Év Honlapja - Minőségi díj 2018 | SimplePay

A termékből db bekerült a kosárba!