Tea vagy kávé? - Delion webáruház

Tea vagy kávé?

Sokan mondják, hogy kávé nélkül nem indulhat a reggel. Mások a teára esküsznek. Szerinted melyik a jobb?

 

Korábban már olvashattátok a bejegyzésünket az egyes teák koffeintartalmáról. A mi rooibos alapú teáink nem tartalmaznak koffeint, így bármelyik napszakban, tehát reggel is fogyaszthatod őket. Tudom mindig lesznek olyanok, akik ragaszkodni fognak a „jól bevált” koffeinhez, de aki szeretne változtatni egy kevésbé „ütősre”, annak érdemes a teát is kipróbálni.

 

Ezzel kapcsolatos a következő történet is, III. Gusztáv királyról, aki a kávét kifejezetten mérgezőnek találta, ezért Svédországban szerette volna csökkenteni a kávé fogyasztását, és egy ikerpáron próbálta bizonyítani a károsságát, sikertelenül.

Van, aki ragaszkodik a reggeli kávéhoz, hogy elinduljon a napja, viszont este, az elcsendesedéshez szívesen iszik egy meleg teát. Nyáron akár a jegestea vagy a jegeskávé is jól eshet.

 

Ti melyiket választjátok? Írjátok meg kommentben!

Még több cikk, ami érdekelhet

  • Gyulladáscsökkentő teáink

    A gyulladásos panaszok megnehezítik mindennapjainkat, legyen szó egy begyulladt fogról, torokról, vagy akár a gyomor bántalmairól. Enyhítésükre rengeteg hagyományos gyógymód létezik. Mi is igyekeztünk előállítani olyan teakeverékeket, ami csökkentheti a kellemetlen lobot, ezáltal is javítva közérzetünket.

  • A hét gyógynövénye: kamilla

    A kamilla valószínűleg a legismertebb és legkedveltebb  gyógynövényünk, amellyel egyre kevesebb helyen találkozhatsz a természetben. A gyulladáscsökkentő hatása mellett kiváló nyugtató és görcsoldó, emellett antiszeptikus és hatásáról is ismert.

Év Honlapja - Minőségi díj 2018 | SimplePay

A termékből db bekerült a kosárba!