Rooibosról röviden - Delion webáruház

Rooibosról röviden

 

Titkok nélkül a gyógyteánkról

 

Gyakran kérdezitek a Deliontól, hogy miért ízesítjük a gyógyteáinkat rooibossal? Mert a kiváló íz mellett reggel energiával tölt el, napközben finom szomjoltó, este pedig megnyugtat. De mi is az a rooibos?

 

Azt már biztos ti is hallottátok, hogy a rooibos Dél-Afrikából származik. Ott már évszázadok óta készítenek teát a Vörös fokföldirekettyéből (Aspalathus linearis), ezt ismerjük mi rooibosként.

 

 

Miért közkedvelt?

 

Sok ásványi anyagot tartalmaz, viszont koffeint nem, mégis élénkít.  Édeskés és kevésbé kesernyés ízének köszönhetően, hozzáadott cukor nélkül is finom. Ihatjuk forrón, de hűtve is, az aromája lágy és enyhén fűszeres.


Ágyő öregedés?

 

A rooibosnak nagyon sok kedvező élettani hatást tulajdonítanak, de én most csak egyet, a magas antioxidáns tartalmát emelném ki, amelynek köszönhetően lassítja az öregedést. 

 

 

Ha még nem kóstoltál rooibos teát, és most kedvet kaptál, akkor nálunk 12 keverékből választhatsz az egészséges mindennapokért. Látogass el a webshopba és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb gyógyteát.

 

Még több cikk, ami érdekelhet

  • A tél közeledtével

    A fák lassan lehullajtják az összes levelüket. Napról napra hűvösebb van. Itt a tél. Nézzétek meg kisfilmünket, amelyet hamarosan újak követnek.

  • Melyik teák tartalmaznak koffeint?

    Vannak teák, amelyek tartalmaznak koffeint, például a zöld, a fekete és a fehér teák. Így azokban a keverékekben, amelyek a fent említett teákat tartalmazzák, érdemes a koffeinre odafigyelni. Mi a teáinkat rooibossal ízesítjük, amiről valószínűleg hallottátok már, hogy „reggel élénkít, napközben szomjat olt,  míg este segít megnyugodni”. A kérdés viszont, hogy tartalmaz koffeint?

Év Honlapja - Minőségi díj 2018 | SimplePay

A termékből db bekerült a kosárba!