Megkóstolnád valamelyik teakeverékeket? - Delion webáruház

Megkóstolnád valamelyik
teakeveréket?

Kérj egy ingyenes termékmintát!

 • Találj megoldást a problémádra!

  Gyógyító teakeverékek a deliontól

  A Delion teakeverékei 100%-ban natúr, megbízható forrásból származó gyógynövényekből készülnek, tartósítószerek, ízfokozók és színezékek nélkül.


  Tudjuk, hogy nem mondták, hogy van természetes megoldás, de nekünk van mindenre egy hatásos, finom teánk.

 • Tea

Vidd magaddal az egész napi adagot praktikus, diszkrét csomagolásban!

Termékminta

Fontos információ

Termékmintáink csak limitált ideig, a készlet erejéig elérhetőek. Előfordulhat, hogy a raktárkészlet hamarabb fogy, mint ahogyan a webáruházat frissíteni tudjuk, így az itt sikeresen leadott megrendelés még nem garancia az ingyenes minta kézbesítésére. Kérjük, figyeld a leadott rendeléssel kapcsolatos e-mail értesítést.

 • Vásárlóink Delion-élményei
  • Nagy Marcell, Budapest

   Fiatal korom ellenére sok problémám van az epémmel, gyakran begörcsölök, annak ellenére is, hogy figyelek az étkezésemre. Még csak a második hétnél járok a teakeverékkel (Máj és epe) és már most érzem a hatását. Remélem a hosszútávú fogyasztása sok kellemetlen pillanattól kímél majd meg.

  • Király Ramóna, Debrecen

   Az őszi fáradtság kivédésére vásároltam meg az Energizáló teát próbaképpen és meglepődve tapasztaltam, hogy a korábbi évekkel ellentétben nem viselt meg az évszak váltás és ugyan olyan energikus vagyok a munkában, mint nyáron. A család is tapasztalta ezt a változást rajtam és azóta az anyukámnak is ajánlottam a Delion gyógynövényteákat.

  • Kovács Péterné Irén, Szeged

   Egy Diabétesz teakeverék kúrát végigcsináltam és láthatóan jobbak a vércukor eredményeim. Nagyon örülök, hogy természetes módon és alapanyagokkal sikerült ezt elérnem. Külön örültem, hogy nem a szokásos gyógytea íz fogadott, hanem kifejezetten finom volt a keverék. Az orvosom figyelmét is felhívtam rá, hogy ajánlja a betegeinek kiegészítésképpen a kezelések mellé.

Év Honlapja - Minőségi díj 2018 | SimplePay

A termékből db bekerült a kosárba!