Gyöngyszemek nyomában Magyarországon /1 - Barangolás a Kelet-Mecsekben - Delion webáruház

Gyöngyszemek nyomában Magyarországon /1 - Barangolás a Kelet-Mecsekben

Az Orfűn töltött hetünk alatt szerettünk volna megismerkedni a környékkel, ezért túraútvonalakat kerestünk. Ez volt a legnépszerűbb mind közül.

 

Először is szeretnék mindenkit üdvözölni a Gyöngyszemek nyomában Magyarországon című “sorozatunk” első bejegyzésénél. Úgy érzem ez a kirándulás igazán méltó arra, hogy az első bejegyzés legyen a kirándulós posztok között. Nem véletlenül volt népszerű. Gyönyörű volt, rengeteg látnivalóval. Videó is készült a kis kirándulásunkról, amin hárman vettünk részt. Összesen 14 km-t tettünk meg ezen a napon.

 

A kiindulópont az Árpád-kori templomrom volt Mánfa mellett. Innen indultunk el a piros kereszt jelzésen. Miután túl voltunk az első meredek emelkedőn már csak az erdő szépségével voltunk elfoglalva. Akik szeretik a természetet és a közelben járnak, azoknak nagyon ajánljuk ezt a túrátt. ITT belinkelem azt az útvonalat, amit mi is követtünk.

 

Ha a nyáron környéken jártok mindenképp szánjatok időt erre a túrára. Addig is reméljük a videó mindenkinek meghozza a kedvét. 

 

 

Ha a videó még nem lett volna eléggé meggyőző, azok nézzék meg a galériát is. A képeket Kissné Szabados Annamária készítette.

 

 

Jó túrázást mindenkinek!

Még több cikk, ami érdekelhet

  • Gyulladáscsökkentő teáink

    A gyulladásos panaszok megnehezítik mindennapjainkat, legyen szó egy begyulladt fogról, torokról, vagy akár a gyomor bántalmairól. Enyhítésükre rengeteg hagyományos gyógymód létezik. Mi is igyekeztünk előállítani olyan teakeverékeket, ami csökkentheti a kellemetlen lobot, ezáltal is javítva közérzetünket.

  • A hét gyógynövénye: kamilla

    A kamilla valószínűleg a legismertebb és legkedveltebb  gyógynövényünk, amellyel egyre kevesebb helyen találkozhatsz a természetben. A gyulladáscsökkentő hatása mellett kiváló nyugtató és görcsoldó, emellett antiszeptikus és hatásáról is ismert.

Év Honlapja - Minőségi díj 2018 | SimplePay

A termékből db bekerült a kosárba!