Delion teák - Delion webáruház

Delion teák

Miért csináljuk?

 

Röviden mert bevált, mert használ. Ha Te is olyan vagy, aki „érzi, tudja”, hogy van természetes megoldás, amely jól kiegészítheti a mesterségeset, akkor jó hírem van számodra, mert mi már rátaláltunk. Nem is volt eldugva, csak talán egy kicsit elfeledve. Kimaradt egy nemzedéknyi figyelem, és legjobb esetben a nagyszüleidtől hallottál róla. Szívesen megosztjuk Veled, mert az nekünk is jó.

 

Jó, mert élvezni a életet szerintem igazából csak egészségesen lehet. És aki egészséges az szabad, hiszen nem foglalja le minden percét a betegségének tudata. Jó eséllyel vidám és mosolygós, akit szeret a környezete.

 

 

Amit adunk az a lehetőség, hogy ha egyszer eldöntötted és kitartasz mellette, akkor egészségesebb és mosolygósabb leszel. Nem titok, nem világmegváltó találmány, csak jól átgondolt, sok kísérletezéssel fejlesztett, de már a modern megoldásokat alkalmazó terméket készítettünk.

A neve Delion Natúr Teák, amelyek a hagyományos népgyógyászati tudás és tapasztalat alapján készültek, de már alkalmazva a jelenkor eredményeit.

 

Az első ilyen fejlesztés a Delion Natur teáknál a „Pyramid filter technológia”, amelynek köszönhetően a gyógynövények sokkal jobban kioldódnak a vízben, mint a hagyományos filterekből. Az általunk készített teafilterek nagy adag, 4 g gyógynövénykeveréket tartalmaznak, ami 4-6 dl tea készítésére alkalmas, tehát 3 db filter már biztosítani tudja a napi folyadékszükségletünket.

 

 

Ehhez kapcsolódik a másik újításunk a „Napi adagos csomagolás”, amelynél egy tasakba tettük a 3 db filtert, ezáltal lehetőséget biztosítunk arra, hogy magunkkal vigyük a munkahelyre vagy az iskolába. És még egy jó hír azoknak akik most hallanak először a Delion Natur Teákról, ezek a teák nagyon finomak, ami nagyon fontos mindenkinek ahhoz, hogy akár ebből biztosítsa a napi folyadékszükségletét. Az általunk készített Delion Natur tea csomagolása 4 heti adagot tartalmaz, ezzel is biztosítva az egészséges élethez szükséges mennyiséget.

Még több cikk, ami érdekelhet

  • A bodza virága

    A Bodza virága, avagy hogyan is élhetnénk enélkül a csodás növény nélkül. Messziről integet nekünk, szedj le… Az igazi jó időjárás beköszöntével szinte az első olyan virág, amelyet minden család szeret valamilyen formában elfogyasztani. Van aki palacsintát ízesít vele, van aki szörpöt készít belőle, vagy csak leszárítja, hogy később hurutoldó teát főzzön belőle. A mi kedvencünk a bodza ital, egy kicsi jégkockával.

Év Honlapja - Minőségi díj 2018 | SimplePay

A termékből db bekerült a kosárba!