Delion teák - Delion webáruház

Delion teák

Miért csináljuk?

 

Röviden mert bevált, mert használ. Ha Te is olyan vagy, aki „érzi, tudja”, hogy van természetes megoldás, amely jól kiegészítheti a mesterségeset, akkor jó hírem van számodra, mert mi már rátaláltunk. Nem is volt eldugva, csak talán egy kicsit elfeledve. Kimaradt egy nemzedéknyi figyelem, és legjobb esetben a nagyszüleidtől hallottál róla. Szívesen megosztjuk Veled, mert az nekünk is jó.

 

Jó, mert élvezni a életet szerintem igazából csak egészségesen lehet. És aki egészséges az szabad, hiszen nem foglalja le minden percét a betegségének tudata. Jó eséllyel vidám és mosolygós, akit szeret a környezete.

 

 

Amit adunk az a lehetőség, hogy ha egyszer eldöntötted és kitartasz mellette, akkor egészségesebb és mosolygósabb leszel. Nem titok, nem világmegváltó találmány, csak jól átgondolt, sok kísérletezéssel fejlesztett, de már a modern megoldásokat alkalmazó terméket készítettünk.

A neve Delion Natúr Teák, amelyek a hagyományos népgyógyászati tudás és tapasztalat alapján készültek, de már alkalmazva a jelenkor eredményeit.

 

Az első ilyen fejlesztés a Delion Natur teáknál a „Pyramid filter technológia”, amelynek köszönhetően a gyógynövények sokkal jobban kioldódnak a vízben, mint a hagyományos filterekből. Az általunk készített teafilterek nagy adag, 4 g gyógynövénykeveréket tartalmaznak, ami 4-6 dl tea készítésére alkalmas, tehát 3 db filter már biztosítani tudja a napi folyadékszükségletünket.

 

 

Ehhez kapcsolódik a másik újításunk a „Napi adagos csomagolás”, amelynél egy tasakba tettük a 3 db filtert, ezáltal lehetőséget biztosítunk arra, hogy magunkkal vigyük a munkahelyre vagy az iskolába. És még egy jó hír azoknak akik most hallanak először a Delion Natur Teákról, ezek a teák nagyon finomak, ami nagyon fontos mindenkinek ahhoz, hogy akár ebből biztosítsa a napi folyadékszükségletét. Az általunk készített Delion Natur tea csomagolása 4 heti adagot tartalmaz, ezzel is biztosítva az egészséges élethez szükséges mennyiséget.

Még több cikk, ami érdekelhet

  • Miért szeretjük a teát?

    Mitől olyan különleges az, ha teát iszol? Ezernyi lehetőség közül választhatsz, ha folyadékot akarsz pótolni, de miért választanád éppen a teát? Nos, lássuk az érveinket!

  • A tél közeledtével

    A fák lassan lehullajtják az összes levelüket. Napról napra hűvösebb van. Itt a tél. Nézzétek meg kisfilmünket, amelyet hamarosan újak követnek.

Év Honlapja - Minőségi díj 2018 | SimplePay

A termékből db bekerült a kosárba!