Ciki, ha egy férfi gyógyteát iszik? - Delion webáruház

Ciki, ha egy férfi gyógyteát iszik?

A napokban ez az érdekes téma merült fel, amikor egy ismerősöm hevesen tiltakozva visszautasított egy bögre teát. Azzal magyarázta az ellenkezését, hogy: “egy férfi nem teázgat, az olyan csajos dolog”. Nem értettem, miért lenne csajos? A gyógynövények kedvező élettani hatásai a férfiakat ugyanúgy segíthetik, mint a nőket. Ezen a felismerésen felbuzdulva készítettünk mi a Delionnál egy olyan keveréket, ami kifejezetten a férfiak egészségét segít megőrizni, amely olyan gyógynövényeket tartalmaz, ami kedvező a prosztatának. Ilyen növény például a kisvirágú füzike, a palástfű és a szurokfű. Rendszeres fogyasztása segíthet megelőzni, vagy enyhíteni a prosztata megbetegedéseit. Az egészség pedig minden, de nem ciki

 

 

Az elfogyasztott tea továbbá aktívan segít a napi ajánlott folyadékmennyiség bevitelében, és még finom is. Általában.
Amikor mi tea készítésre adtuk a fejünket, egyből azzal szembesültünk, hogy az elkészített gyógynövény keverékből még hiányzik valami: ez a valami a jó íz. Pedig ez elengedhetetlen ahhoz, hogy egy teát nap mint nap, akár többször is, a kúrának megfelelően elfogyassza valaki. Aztán egy isteni sugallatra, jött az ötlet, hogy ízesítsük gyümölccsel és Rooibossal, ahogy azt már megszerették más filteres teáknál.

Az eredmény egy finom, mégis hatásos gyógytea lett. Egy olyan ital, amelyet naponta többször is jóízűen kortyolgathatsz. Főleg most, az ősz beköszöntével, amikor a hűvös napok után jól esik meginni egy nagy bögre forró teát, férfinak és nőnek egyaránt.

 

Még több cikk, ami érdekelhet

  • A tél közeledtével

    A fák lassan lehullajtják az összes levelüket. Napról napra hűvösebb van. Itt a tél. Nézzétek meg kisfilmünket, amelyet hamarosan újak követnek.

  • Melyik teák tartalmaznak koffeint?

    Vannak teák, amelyek tartalmaznak koffeint, például a zöld, a fekete és a fehér teák. Így azokban a keverékekben, amelyek a fent említett teákat tartalmazzák, érdemes a koffeinre odafigyelni. Mi a teáinkat rooibossal ízesítjük, amiről valószínűleg hallottátok már, hogy „reggel élénkít, napközben szomjat olt,  míg este segít megnyugodni”. A kérdés viszont, hogy tartalmaz koffeint?

Év Honlapja - Minőségi díj 2018 | SimplePay

A termékből db bekerült a kosárba!