Angyalhívó teakeverék - Delion webáruház

Angyalhívó teakeverék

Tudjuk, hogy a lelki egyensúly legalább annyira fontos, mint a testi egészség. Mi most egy egyszerű, de hatásos módszert ajánlunk a test és lélek harmóniájának megteremtéséhez.

 

Azt ajánljuk, hogy hívj egy Angyalt az erre a célra megálmodott gyógyteánk segítségével, amely csodálatos gyógynövények és gyümölcsök kiegyensúlyozott keveréke, és amely neve Angyalhívó gyógytea. Használatával tökéletesen rá tudsz hangolódni a Égi lény szólítására, segítségének kérésére.

 

 

És hogy miért Őket hívd?

 

Mert az Angyalok olyan égi lények, akik fényből állnak és akik hisznek bennük, hívásunkra mindenkor segítségünkre sietnek. Sokféle Angyal létezik, és attól függően, hogy milyen területen van szükséged a pártfogásukra más és más Angyalt kell hívnod. Szólíthatod az egészség, a jólét, a szerencse, de akár a szerelem angyalát is, kérésed azonnal meghallgatásra talál.

Hívhatod úgy, hogy a nevén szólítod, de hívhatod egyszerűen csak gondolataid segítségével, minkét esetben segítségedre lesz a gyógyteánk, amely alapja a közkedvelt levendula, és aminek már az illata is mennyei, de emellett nyugtató hatása van a fáradt idegrendszerre. A keverékben található citromfűről is bizonyított, hogy ugyancsak segít megnyugodni és még elaludni is, ráadásul puffadás kezelésére is alkalmas. Ezt a két alapanyagot illóolajként is gyakran használják a stressz csökkentésére.

A keverékben még megtalálható gyógynövények a fahéj, a kasvirág (echinacea), és a kamilla, ezek elegye pedig a testre és a lélekre egyaránt jótékony hatással vannak.


Ne késlekedj, ha Te is a lelki békét és a megnyugvást keresed, mert az Angyalhívó gyógyteánk segíthet a kiegyensúlyozott, harmónikus életet elérni.

 

 

Még több cikk, ami érdekelhet

  • Gyulladáscsökkentő teáink

    A gyulladásos panaszok megnehezítik mindennapjainkat, legyen szó egy begyulladt fogról, torokról, vagy akár a gyomor bántalmairól. Enyhítésükre rengeteg hagyományos gyógymód létezik. Mi is igyekeztünk előállítani olyan teakeverékeket, ami csökkentheti a kellemetlen lobot, ezáltal is javítva közérzetünket.

  • A hét gyógynövénye: kamilla

    A kamilla valószínűleg a legismertebb és legkedveltebb  gyógynövényünk, amellyel egyre kevesebb helyen találkozhatsz a természetben. A gyulladáscsökkentő hatása mellett kiváló nyugtató és görcsoldó, emellett antiszeptikus és hatásáról is ismert.

Év Honlapja - Minőségi díj 2018 | SimplePay

A termékből db bekerült a kosárba!