A gyógynövényt tartalmazó teák cukrosak? - Delion webáruház

A gyógynövényt tartalmazó teák cukrosak?

Lehetséges, attól függ, hogy milyen teát veszel. A filteres teákba ritkán raknak cukrot, de a palackozott és az instant teákban előfordul. A mi teáink nem tartalmaznak cukrot, sokkal finomabb módon oldottuk meg a keverékek ízesítését.

 

 

Mi a Delionnál az egészség megőrzését és a megelőzést helyeztük előtérbe, amikor megalkottuk a 12 féle gyógyteánkat. Mindenki megtapasztalta már, hogy egy ilyen gyógynövény nem feltétlenül finom, sőt, lehet egy ízetlen, vagy rosszabb esetben, rossz aromájú keverék.  Nekünk viszont nem az a célunk, hogy egy nagyon értékes, de valójában ihatatlan teát készítsünk. Épp ellenkezőleg, egy valóban segítséget nyújtó, de emellett finom ital legyen, amelyet már a zamatért is szeret az ember.

 

Emellett a Delion számára különösen fontos volt, hogy a teáink hozzáadott cukor nélkül is finom legyen, így gondolva többek között a cukorbetegekre, vagy akik igyekszenek okosan, a finomított cukrokat elhagyva táplálkozni (és mert az első teánk a Diabétesz volt). A Delionnál szupergyümölcsökkel és Rooibossal ízesítjük a teáinkat, ezáltal egészséges, mégis finom keverékeket kaptunk, amelyet szívesen kortyolgatnak a nap minden szakában. 

 

Biztos érdelekel, hogy melyek az ízesítő szupergyümölcsök.

Az első a goji bogyó, melynek kiváló a zamata és vöröses színe a legtöbb teánkat megszínezi. Gazdag C vitaminban és a kínai gyógyászatban sok betegségre ajánlják. 

Homoktövist is használunk ízesítésre, ami egy a goji bogyóhoz hasonlóan szupergyümölcs. Különösen jó gyulladáscsökkentő hatása miatt ismert.

A harmadik gyümölcs az alma, amelyet minden teánkban megtalálsz. Az almadarabok remekül harmonizálnak a filterben lévő többi gyümölccsel. Finom és nagyon egészséges, és az illata is kiváló.

 

Tehát a Delion bármely teáját nyugodt szívvel ajánljuk azoknak, akiknek fontos az egészségük, de nem szeretnének cukrozott teát inni. De ha mégis ízesítenéd, nekünk arra is akad javaslatunk. A Tudástárunkban és nemsokára videón is találkozhattok tanácsainkkal.

Még több cikk, ami érdekelhet

  • Gyulladáscsökkentő teáink

    A gyulladásos panaszok megnehezítik mindennapjainkat, legyen szó egy begyulladt fogról, torokról, vagy akár a gyomor bántalmairól. Enyhítésükre rengeteg hagyományos gyógymód létezik. Mi is igyekeztünk előállítani olyan teakeverékeket, ami csökkentheti a kellemetlen lobot, ezáltal is javítva közérzetünket.

  • A hét gyógynövénye: kamilla

    A kamilla valószínűleg a legismertebb és legkedveltebb  gyógynövényünk, amellyel egyre kevesebb helyen találkozhatsz a természetben. A gyulladáscsökkentő hatása mellett kiváló nyugtató és görcsoldó, emellett antiszeptikus és hatásáról is ismert.

Év Honlapja - Minőségi díj 2018 | SimplePay

A termékből db bekerült a kosárba!