A tél közeledtével - Delion webáruház

A tél közeledtével

A fák lassan lehullajtják az összes levelüket. Napról napra hűvösebb van. Itt a tél. A hóval borított táj csodálatos látvány. Ebben a hangulatban, a karácsony közeledtével nézzétek meg kisfilmünket, amelyet hamarosan újak követnek.

 

A közeljövőben nem csak a Tudástárat szeretnénk bővíteni, hanem a YouTube csatornánkon is igyekszünk minél aktívabbak lenni. Iratkozzatok fel, hogy elsőnek láthassátok az új feltöltéseket.

 

 

Még több cikk, ami érdekelhet

  • Melyik teák tartalmaznak koffeint?

    Vannak teák, amelyek tartalmaznak koffeint, például a zöld, a fekete és a fehér teák. Így azokban a keverékekben, amelyek a fent említett teákat tartalmazzák, érdemes a koffeinre odafigyelni. Mi a teáinkat rooibossal ízesítjük, amiről valószínűleg hallottátok már, hogy „reggel élénkít, napközben szomjat olt,  míg este segít megnyugodni”. A kérdés viszont, hogy tartalmaz koffeint?

  • Rooibosról röviden

    Gyakran kérdezitek a Deliontól, hogy miért ízesítjük a gyógyteáinkat rooibossal? Mert a kiváló íz mellett reggel energiával tölt el, napközben finom szomjoltó, este pedig megnyugtat. De mi is az a Rooibos?

Év Honlapja - Minőségi díj 2018 | SimplePay

A termékből db bekerült a kosárba!